Výtok, bolesti,tříslo,jinak uložené varle..

Dobrý den, Pane doktore, chtel bych se vas zeptat..Co by mohli znamenat ty to priznaky. Již delsi dobu, trpim urcitymi problemy.Jde oto, ze mam nažloutlý občasný výtok z penisu, bez paleni..obcas si povsimnu, ze kolem ústí penisu, je takovy černý povlak..Pote kdyz onanuji, tak se mi spatne topoří penis, trva delsi dobu, nez se postavi i kdyz jsem velmi při chuti..stava se mi, ze kdyz mam ejakulovat, tak mi penis ochabne a nebo neni ani z cela stoporen (Jíž,mě kvůli tomu opustila i přítelkyně, nedosahuji bývalé velikosti)....kdyz ejakuluju, tak mam ten spravny pocit, ale nejdrive se dostavi pocit...ze bych mel ejakulovat, ale az po nejake chvilce co pocit, skoro zcela odezní, tak ejakuluji...obcas se mi pravé varle, jakoby posune nahoru a trva delsi dobu, než se vrati dolu...je takove stvrdle...a to i treba 10 minut po ejakulaci...po té co ejakuluju, tak mi z penisu delsi dobu vytejkají zbytky ejakulatu...kdyz delsi dobu chodim, tak mě to varle zacne palit a obcasne i v nem píchne...v tu chvili, si varle musim jako by uvnitr otocit, aby prestalo byt tvrde...a vratilo se tak nejak do puvodni polohy...obcas se mi stane, ze me boli prave trislo a mam v něm zduřelé uzliny, snad se to tak nazyva (takove jakoby kulicky.....jednou zacas se stane, ze mě palí pravé stehno..a vystřeluje to az ke kolenu..poté co si jdu například lehnout, tak mě občas tahá i v podbřížku a po zatlaceni na to misto,me to pobolívá...Když zdvihnu nejakou těžší věc a nebo jsem v praci a jsem vysílený, tak mě to zacne bolet v oblasti prevé strany zeber a pokracuje to pres zada ke kostrči...Když potrebuji vykonat potřebu (vyprázdnit se..)tak se musim naklanet na levou stranu, jinak mam velke obtize...pote co tlačím..tak mi z penisu vytyka nějaky čirý sekret...při návstevach na urologii, my pokazde byly predepsany antibiotika, ktere vytok sice potlacily, ale po nejake dobe se opet vrací.Už jsem z toho neštastny a velmi mi to komplikuje zivot...nemohu se ani venovat behu a i po psychické strance už na tom nejsem nejlépe. Předem vám velmi děkuji, za jakou koliv reakci a pripadnou radu a take bych se vam chtel omluvit za gramaticke nesrovnalosti v textu a neodborné názvy.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, léčba antibiotiky musí být správná a dostatečně dlouhá. K tomu musíte zamezit opětovnému nakažení od partnerky. Dokud je nějaký výtok, tak to není úplně v pořádku. Následky typu sexuální poruchy mohou být dlouhodobější a mohou být i psychicky podmíněné

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Crohnova nemoc: ohrožení pro dvojčata?
Články: Crohnova nemoc: ohrožení pro dvojčata?
Sice se nedá jednoznačně...
Rakovina konečníku a tračníku (kolorektální karcinom)
Články: Rakovina konečníku a tračníku (kolorektální karcinom)
Kolorektální karcinom je v...
Posilte si imunitu. Pomůže i homeopatie
Články: Posilte si imunitu. Pomůže i homeopatie
Silný a správně fungující...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Hektický životní styl ohrožuje štítnou žlázu
Články: Hektický životní styl ohrožuje štítnou žlázu
Napadlo vás někdy, že může...
Vlašské ořechy snižují hladinu cholesterolu
Články: Vlašské ořechy snižují hladinu cholesterolu
Při dietě se obecně ořechy...
Zlepšete hojení pooperační rány pomocí Hemagelu
Články: Zlepšete hojení pooperační rány pomocí Hemagelu
Ať už vaše operace dopadne...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x