Vytok, kvasinky bez leceni

Dobry den, uz jste mi tady jednou poradily. Potrebuju se zeptat, partnerka ma bilej vytok (trochu kdyz treba se tam strci prst a vynda), pravdepodobne dle vasich reakci drive kvasinky a pod. Jenze nechce chodit k lekari s nicim stim ze to nevadi. Co se stane kdyz to necha byt a proste budu dal s ni se pokouset o pohlavni styk, strkat tam prsty abych to rozsiril, cpat vibrator? I kdyz to treba bude krvacet (poranil jsem ji velke pysky, ktery se trochu zvetsily, asi otok) z pysku, pak pockame a dalsi den znova. Sice ji to u toho boli ale to prej se uci uz vydrzet.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Miroslave! Těžko vám poradím něco jiného než moji kolegové. U vaší partnerky se může jednat o anatomickou překážku v pochvě - vrozeně silnou panenskou blánu, zúženou pochvu, atd. Na vašem místě bych se nepokoušela její poševní vchod žádnými metodami rozšiřovat, můžete jí vážně poranit. Pokud vaše partnerka touží po normálním pohlavním styku, nevidím jiné řešení než návštěvu gynekologa. Teprve pokud bude gynekologický nález normální, doporučila bych návštěvu sexuologa (vzhledem k popisovaným negativním zážitkům v sexuálním životě z dřívějška). V případě, že vaše partnerka svoje problémy nebude chtít řešit, může dojít k rozšíření infekce, jejímž následkem může být i neplodnost. Držím palce.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: