Výtok místo menstruace

Dobrý den, je mi 19. Potřebovala jsem si oddálit měsíčky a tak jsem užila tabletku Norethisteron-SLOVAKOFARMA, avšak v den očekávané menstruace. Druhý den jsem na to zapomněla a začala po třech dnech pauzy znovu užívat další plato hormonální antikoncepce. Ale objevil se mi hnědý výtok místo menstruace. Myslíte si, že jsem si to jen rozhodila špatným užitím léku nebo mohu být těhotná? Zkoušela jsem si dělat i test a ten vyšel negativně, ale stejně mám zvláštní pocit...

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste antikoncepci pravidelně užívala i před užitím Norethisteronu, těhotná nebudete. Krvavý výtok je způsoben jak tušíte nevhodným užitím hormonálního léku.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: