Výtok nebo opary v pochvě

Dobrý den, mám taková hrozné palení při čurání, prvně mě to svedilo a později se k tomu přidali i pupínky za mě pouhým okem bych řekla že to jsou opary ale podle mé paní gynekoložky je to výtok s pupínkama nasadila mi nakou herbicidní vodu, mastičku na zpusebu canestenu, mycosyst a nake další globule ale obavám se co by se stalo a byl to přeci jen opar nemuže to být zavažné onemocnění? tedy zkončit trvalými následky? já si to tedy potírám i herpesinem místo toho od lekařky chci se zeptat jak dlouho trvá léčba s oparama? dá se aspon vylečit tak že to nebude poznat....mám jí hrozně oteklou a nevypadá to hezky DĚKUJU

Odpověď odborníka:

Samoléčba není ideální řešení když by se jednalo o herpes,lékařka by to poznala takže bez důvodu nasazovat Herpesin není rozumné, měla by jste absolvovat léčbu která vám byla doporučena a poté přijít na kontrolu. Příjemn den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: