Vytok,paleni a zacervenani zaludu

Dobry den p.doktorko, uz dlouhou dobu me trapil pruhledny vytok z penisu ale jelikoz byl jen pri vzruseni nevsimal jsem si ho ale ted me jiz asi rok mozna dele trapi ze nemuzu mit pohlavni styk bez kondomu, parkrat jsme ho s pritelkyni meli a potom mela v sobe takove divne bile kousky a musela na gynekologii tam ji pry dali masticku a vse bylo v poradku, ja bych se chtel tohoto problemu s vytokem a divnou penou take zbavit, trapi me i pri malem vzruseni nebo castecnem stoporeni penisu, divny vytok a po chvilce bila pena na zaludu, pred 6 mesici jsem byl u urologa a delal mi ultrazvuk varlat a moc.mechyre a vyter z mocove trubice a vse bylo v poradku, posilam vam foto a zadam o radu, zalud obcas pali, pomerne casto svědí a pri uz opravdu malem stoporeni nebo vzruseni divny obcas trochu zapachajici pruhledny vytok a po chvilce divna bila pena. Doufam ze mi poradite i podle fotek nejakou mast nebo lek Dekuju moc za radu

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bylo by vhodné , aby jste si nechal udělat tzv. venerologické vyšetření ( na dermatovenerologii neboli v kožní ambulanci) Jedná se o stěry z močové trubice. Pokud je přítomna bílá hmota, tak se může jednat i o kvasinkovou infekci. Jako ochranu kůže můžete zkusit používat imazl krém pastu . Vysušuje místa vystavena působení výtoku a působí proti kvasinkách. Aplikuje se 2x denně. Bohužel léčba bez vyšetření není možná, navštivte tedy kožního lékaře,který provede potřebná vyšetření. LRJ

MUDr. Lucie Růžičková Jarešová
MUDr. Lucie Růžičková Jarešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: L - DermaMedEst s.r.o

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x