Výtok po kvasinkové infekci

Dobrý den, nedávno mne trápila kvasinková infekce. Koupila jsem si tedy vaginální tablety Candibene 200 mg. Po palkikaci jsem měla narůžovělý výtok, co jsem ale četla, to by mělo být normální. Den po dobrání tablet jsem ale začala "špinit" - už nejen narůžovělý výtok jako při tabletách, ale tmavší výtok, občas ho mívám před menstruací. Není ho moc, spíš chvílemi trocha, ale mám i pocit v podbřišku jako při ms. Je možné, že by se mi díky tomu spustila menstruace dřív a byla tedy i slabší? Od začátku minulé jsou to tři týdny. Ms mívám nepravidelně, většinou jsou však intervaly spíše delší, proto jsem mírně zmatená. Ke gynekologovi se dostanu nejdříve příští týden, proto bych ráda znala Váš názor...

Odpověď odborníka:

Mykoza nemá s délkou cyklu souvislost mohlo by se jednat o počínající menses spodní hranice normy je 21 dní od prvého do dalšího prvého dne menses. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ženská masturbace
Články: Ženská masturbace
Mnoho žen ještě stále žije...
Před sezónou očkování: 10 + 1 otázka o klíšťové encefalitidě
Vitální kapacita
Články: Vitální kapacita
Co je měření plicní vitální...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Měření plicní vitální kapacity
Články: Měření plicní vitální kapacity
Měření plicní vitální...
Vážíte si svých jater? Devět důvodů, proč byste měli
Hledá se zdravý muž – zn.: dárce spermií
Články: Hledá se zdravý muž – zn.: dárce spermií
U třetiny párů, které se...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x