Výtok v těhotenství

Dobrý den , jsem v 26. týdnu těhotenství a byla jsem u svého gynekologa, po prohlídce mi řekl, že mám silnější výtok a že to bude nejspíš zánět , předepsal mi čípky Macmiror.Již od počátku těhotenství mám silnější bílý výtok bez zápachu a bez svědění, slyšela jsem ,že je to normální v těhu?Neberu ty čípky zbytečně nebo naopak nenaruší mi normální floru v pochvě?Neměla jsem žádné příznaky zánětu,cítila jsem se zdravě a teď nemám k doktorovi moc důvěru. děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Bez vyšetření nemohu odpovědět zda berete něco zbytečně ale patogenní výtok může gynekolog poznat již zrakem. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: