Výtok z bradavek

Dobrý den.Včera při sprchování jsem si všimla pár malinkých kapek na bradavce,byli takové bílé,po zmáknutí obou prsou mi z bradavek vytékala průhledná mazlavá tekutina,nejprve méně a po větším zmáčknutí více a začalo to být místama i bílé.Antikoncepci beru pravidelně vždy večer v 9 hodin,nepamatuji si,že bych ji někdy zapomněla a nevzala si ji třeba do 12 hodin,s přítelem spolu spíme a téměř vždy se do mě udělá,před Silvestrem jsem měla mít menstruaci,nechtěla jsem ji mít z osobních důvodů,tak jakmile jsem dobrala platíčko,další den jsem začala hned brát druhé,udělala jsem to tak poprvé,skoro týden jsem trošku špinila,poté to přestalo a následující menstruace asi tak před týdnem byla slabá,málo krve a i s bělavým výtokem,mohu být těhotná? Antikoncepci beru necelý rok.Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Ne,v tomto případě je gravidita velmi nepravděpodobná,malá sekrece z prsů může být nejenom v graviditě Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
„Drátkem“ na křečové žíly
Články: „Drátkem“ na křečové žíly
Možností, jak se zbavit...
Bronchialní astma
Články: Bronchialní astma
Bronchiální, neboli...
Psychosomatika II: Když bolí duše, bolí i tělo
Články: Psychosomatika II: Když bolí duše, bolí i tělo
Podle Světové zdravotnické...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Kouření vás může připravit o zdraví zubů i dásní
Články: Kouření vás může připravit o zdraví zubů i dásní
Většina lidí je obeznámena...
Ženská masturbace
Články: Ženská masturbace
Mnoho žen ještě stále žije...
Začněte se změnou životního stylu ještě dnes
Články: Začněte se změnou životního stylu ještě dnes
Zvolit správnou stravu je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: