Vytok z bradaviek

Dobry den pred tym nez som otehotnela som postrehla na bradavkach ako keby vytok pri stlaceni mi nikdy nic nevyslo ani som nespozorovala nic tekute vzdy som uz nasla len na bradavkach take ako keby supinky niecoho bieleho bielozlteho teraz ked som tehotna tak je to take intenzivnejsie myslim ze moze ist uz aj o kolostrum kedze som v 26tt. No ale moja otazka znie ci sa dietatko pri kojeni nemoze niecim nakazit narazam na ten vytok z bradaviek ktory som mala uz pred tehotenstvom ci to nemoze byt nebezpecne ked stale pretrvava. Dakujem za odpoved

Odpověď odborníka:

Bylo by vhodné vyšetření prsou v poradně ale nemusíte mít obavy dítě nebude nijak ohroženo. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: