Výtok z pochvy

Dobrý den, už dlouhou dobu mám problém s výtokem z pochvy. Výtok je bělavý, někdy zbarvený do žluta, hustý, někdy až tvarohovitý. Po nějakém čase jsem se tedy odhodlala jít na gynekologii, protože jsem si nahmatala bulku v prsu. Paní doktorka mi udělala nějaké výtěry a po týdnu mi řekla, že je vše v pořádku. Trochu mě to zděsilo, protože výtok je tak silný, že nemohu nosit spodní prádlo bez toho, abych si dala intimku, jinak mám spodní prádlo celé od výtoku. Nepřijde mi to zrovna normální v takovém množství! Stydím se kvůli tomu i při sexu! Nedělají se na to nějaké speciální testy? Například výtěr přímo z výtoku? Protože paní doktorka mi udělala pouze výtok zevnitř, pozná se to i tak? Není možné, že by ten výtok mohl mít nějakou spojitost s tou bulkou v prsu? (i když to se mi moc nezdá, protože výtok už mám opravdu dlouho a bulku nedlouho). Dá se proti tomu přílišnému "slinění" nějak bojovat, například nějaké výplachy? Omlouvám se za tak rozsáhlou otázku.

Odpověď odborníka:

K řešení vašeho problému je nutno zhotovit kultivaci včetně citlivosti mikrobní obraz poševní a cíleně podle výsledku nasadit léčbu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
I při stresu můžete dobře spát
Články: I při stresu můžete dobře spát
Určitě se vám už stalo, že...
Chraňte své dítě před nebezpečným zánětem mozkových blan
Karpalní tunel
Články: Karpalní tunel
Bolest v oblasti zápěstí...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Trombóza a embolie
Články: Trombóza a embolie
Hluboká žilní trombóza a...
Sklivcové zákalky jsou neškodné, ale dokážou pěkně potrápit
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: