Výtok z pochvy

Už dlouho mě trápí bělavý výtok. Můj gynekolog mi nejdříve říkal, že to je normální jako rýma, ale přesto mi na to napsal tablety Polygynax. Ty mi ale nepomohly a problém pokračoval. Poté doktor zjistil, že mám slabý zánět na děložním čípku, který se do roka zhoršil. Navrhnul mi tedy, že udělá zákrok, při kterém mi odřízne kousek čípku. Měla jsem tam přijít za týden, ale bála jsem se, tak jsem tam nešla. Navíc mi přišlo docela divné, že to bude dělat přímo on a v jeho ordinaci. Poraďte mám ten zákrok podstoupit nebo mám změnit gynekologa?

Odpověď odborníka:

Není možno na vaši otázku odpovědět ,zákrok na čípku se provádí se znalostí cytologie a kolposkopie, kterou neznám a tak se nemohu vyjádřit zda je zákrok indikován.V první řadě by bylo potřeba provést kultivaci z pochvy a mikrobní obraz poševní aby se zjistila příčina výtoku. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: