Výtoky

Dobrý den,můj gynekolog mi predepsal na vytoky vaginalni tablety macmiror complex 500 + prášky,včera jsem si vzala prvni tabletu,vlozku jsem mela celou spinavou,byla cela zluta podle toho zbarveni prasku,je to normlani?Docela me i bolí kdyz si na ni jen sahnu mam to brat dal nebo prestat?Bojím se aby se mi to nezhorsilo,na vytoky sem mela uz vice prasku ale porad se mi vraci,jeste mi predepsal po uzivani vaginalnich tablet afpolag vyplach pochvy..Chtela jsem se tedy zeptat jestli mam pokracovat v uzivani tech tablet kdyz mam po tom tak silny vytok nebo ne.Pri pohl.styku me to casto boli.Předem vám dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Pohlavní styk během léčby je naprosto nevhodný, zhoršuje hojení, protože poškozuje už tak zničenou sliznici. Žlutý výtok je rozpuštěná tableta, je to normální. Po vyléčení používejte 1x za 14 dní Fernalac vaginální tablety.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: