Vytrhnutí krčních mandlí

Dobrý den, ráda bych znala váš názor. Syn (2,5roku) má během jednoho roku už 8 anginu, ta je doprovázená vysokými teplotami a čepy v krku. Jedinou naši šanci vidím ve vytrhnutí krčních mandlí. Dr mu brala i krev, ale tam žádný problém není. Myslíte, že by mu to mělo pomoci? Děkuji za váš názor.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na odebrání krčních mandlí je ještě brzy - před čtvrtým rokem není dokončeno vyzrávání imunitních buněk v tělíčku malého člověka a odstraněním mandlí by mohla být imunita spíše porušena /názory na odstranění mandlí se hodně liší lékař od lékaře, obecně: ORL lékaři by odstraňovali, imunologové ne/. Mandle jsou důležitou obrannou barierou v těle člověka. Navštivte, prosím, imunologii, na bližší vyšetření imunity a ev.nechte nejprve udělat také stěr z krku - třeba nebyla antibiotika nasazena cíleně podle původce. Také se aktivně zeptejte imunologa na léčbu tzv. autovakcínou. Jako doplnkovou léčbu bych po vyšetření imunologem /a návrhu opatření z jeho hlediska/ zvolila zároveň k léčení tohoto dlouhodobějšího problému homeopatii, která se hodí na tyto opakované záněty velmi dobře. Je potřeba zvolit zkušehého homeopata, na netu najdete jejich seznamy podle regionů, nejlepší je ale vždy doporučení člověka, který jej zná a pomohl mu. Při dobré volbě homeopatika byste se nemuseli s angínou potýkat už nikdy. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: