Vytrhnuti osmicky

Dobry den. Chtela bych se zeptat. Jsem jiz dva tydny po vytrhnuti osmicky dole vpravo. Minuly tyden jsem chodila na dreny, protoze se mi tam dostal zanet. Bolest ustala, ale porad me strasne boli uvnitr v uchi a uzlina. Je to normalni nebo mam navstivit usniho lekare? Dekuji za odpoved :)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bolest v uchu často souvisí s bolestí čelistního kloubu, který po výkonu bývá relativně častý. Zvětšené uzliny taktéž. Pokud tedy nemáte otoky a horečky, lze situaci považovat za normální. S přáním hezkého dne, Jan Stuchlík

MUDr. Jan Stuchlík
MUDr. Jan Stuchlík

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Dentální klinika Jan Stuchlík

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: