Vytržení chloupku ze znaménka

Dobrý den p. doktorko. Když bych si vytrhl chloupek ze znaménka jednou nebo to udělal vícekrát, může to být nebezpečné? Že by se např. toto znaménko mohlo začít vyvíjet zhoubným směrem, nějaký zánět v něm nebo tak? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Pokud vytrhnete chloupek jednou, nic se neděje, pokud byste to dělal opakovaně, mohlo by dojít k chronickému dráždění a to není vhodné, pak je lepší celé znaménko raději odstranit.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: