Vytržení krčních mandlí

Dobrý den,chtěla bych znát váš názor zda vytrhnout krční mandle mému šestiletému synovi,tenhle rok už prodělává jedenáctou angínu,což je téměř každý měsíc nemocen,už jsem nešťastná,na krčním nám řekli,že je na to ještě malej a tak mi doporučili vytrhnout mu nosní mandli,že se to potom někdy zpraví.Syn je necelé dva měsíce po operaci nosní mandle a má už druhou angínu,můžete mi nějak poradit co s tím,jsem už zoufalá,děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při opakovaných (chronických ) problémech bych ještě před zmiňovanou operací zvolila raději homeopatické léčení, je zřejmé, že někde je nějaký "zádrhel" a k jeho rozuzlení může zkušený homeopat dospět a vyléčit jej (nejspíše konstitučním lékem). Kdyby nebyl homeopat úspěšný, vždy je možno k odstranění mandlí posléze přistoupit. Kontakty na některé homeopaty v okolí najdete např. zde: http://www.homeopatie.cz/seznam.htm . Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: