Vývoj plodu

Jsem ve 29+6 týdnu těhotenství a dnes jsem byla screening vyšetření plodu ve třetím trimestru,byla mi naměřena PI 0,97 norma,BPD84/34+0,HC297/32+6,AC271/31+2,FL57/30+0symetrický vývoj plodu,paní doktorka mi říkala že miminko má větší hlavičku a váží přes 1700g mám obavy zda je něco špatně,že má větší hlavičku?co to prosím znamená? pohlaví je mužské a kontrolu mám hned za 14 dní na přeměření,může být něco s miminkem?Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den,zda je něco s miminkem Vám neřeknu, s největší pravděpodobností nic, kontrola za 2 týdny je vhodná a nutná. Jsou děti,které mají větší hlavičku, ale jsou úplně normální.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: