Vývoj po laparoskopické operaci slepého střeva

Dobrý den, jsem 6den po laparoskopicke opera i slepého střeva. Chtěla bych se zeptala, zda je normální, že cítím bolest a tah v pravém podbřišku. Myslím si, že by to mohly být vnitřní stehy. Je to možné? Bohužel jsem v ještě dostala menstruaci a nevím, zda tedy celá věc nemá vysvětlení v tomto. Děkuji za odppvěď. Iva

Odpověď odborníka:

dobrý den, nelze na dálku hodnotit bolesti břicha, ale do pooperačního průběhu pobolívání a podobné pocity jako tlak a tahání patří, jen by se měly zvolna zmenšovat, pokud by se naopak zhoršovaly, musíte vyhledat chirurgii, kde Vás operovali.Zdravím,kroupa

MUDr. Ondřej Kroupa
MUDr. Ondřej Kroupa

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Chirurgická ambulance, Poliklinika Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: