Vyvolávací injekce

Dobrý den, mohu se zeptat, je mozné velké zadrženi vody po vyvolávací injekci? Je to třetí den a me přijde ze jsem hrozne otekla, Gal nevim zda je mozné ze je to po injekci. Zpoždění bylo měsíc ... Dekuji za odpověď ..

Odpověď odborníka:

Po gestagenech je možné zadržení vody v organizmu,ale ne otoky,měla by jste zajít na kontrolu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: