Vyvolávací injekce a těhotenství

Dobry den,chtěla bych se zeptat. Lze otěhotnět po aplikaci vyvolávající injekce?

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Tato injekce není antikoncepcí, takže teoreticky ano. Na druhou stranu, tato injekce se podává v případě, kdy se menstruace opozdila, většinou o dny až týdny. V tomto období je opět možnost otěhotnění výrazně snížena.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: