Výživa

DOBRÝ DEN, CHTĚLA JSEM SE ZEPTAT. MŮJ SYN ODMÍTÁ 4 DNY MLÉKO(SUNAR),JE POTŘEBA TEDY HO NUTIT,ABY HO PIL DÁLE? DĚKUJI IVETA DĚDOURKOVÁ

Odpověď odborníka:

Dobrý den, záleží, jak prospívá, jaký je jeho věk (něco jiného je odmítání mléka před zavedením nemléčné stravy a něco jiného je odmítání mléka u dítěte, kterému je více než rok a nemléčná strava tvoří většinu jeho příjmu potravy) a zda má nebo nemá nějaké další obtíže (teplotu, bolesti apod.). Je proto lepší poradit se s lékařem, který Vaše dítě zná.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x