Výživa v šestinedělí

  • Dotaz od: Lucie Beerová
  • Publikováno: 14.9.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den, jsem 10 dní po porodu císařským řezem a dostala jsem radu, abych hodně pila Magnesii. Neuškodí mě anebo kojenému dítěti její nepřetržité pití? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nepíšete, kdo vám pití magnézie doporučil a z jakého to bylo důvodu, těžko mohu tedy na vaši otázku odpovědět. Obecně nadměrné pití minerálních vod není dobré, neboť zvýšeně zatěžuje ledviny.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: