Vyzvracení antikoncepční pilulky

V neděli jsem si vzala po 13 hodinách prášek, který jsem si měla vzít v sobotu. Bohužel jsem hodinu poté zvracela. Byl to druhý prášek platíčka, beru Mirelle. Ráda bych se zeptala, zda je tu velké riziko otěhotnění a neměla bych přemýšlet o Postinoru. Prášky beru již 9 let. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Antikoncepce bude snížena, příště si vemte další tabletu. Používejte cca 10-14 dní bariérovou antikoncepci.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak bojovat s periferními neuropatiemi? Všemi dostupnými prostředky!
Jaké existují rozdíly u chlapců a dívek s Prader-Willi syndromem?
Poruchy spánku
Články: Poruchy spánku
Nespavost je závažným...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Obřízka ve starém Egyptě
Články: Obřízka ve starém Egyptě
Obecně se přijímá názor, že...
Virové záněty jater (hepatitidy)
Články: Virové záněty jater (hepatitidy)
Virové hepatitidy jsou...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x