Vzala jsem si ha o 4hodiny později vadí to??

stane se něco když si vezmu HA o 4h později a bude to mít nějaké nežádoucí ůčinky??

Odpověď odborníka:

Dobrý den, k selhání antikoncepce nedojde a zcela pravděpodobně nedojde ani k objevení se jiných nežádoucích účinku, jako by mohlo být např. špinění.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: