Warfar?

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat na lék warfar. Mám RS ,byla jsem na zákroku angilinky s ptůchodností krkavice. Mám za sebou i mozkovou příhodu. Na ředění krve beru anopyrin. Stačí to ?? jinak jsme měli v rodině-maminka ,teta,babička-mozkové příhody,embolie. Slyšela jsem,že snad existuje nějaké vyšetření krve na dědičnost,mám právě dcerku totiž v nemocnici na rizikovém těhotenství a tohle jsme nikde neuváděli. Děkuji za odpověd'. Přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

Dá se vyštřit, zda má dcera zvýšené riziko sráženlivosti krve. V každém případě co nejrychleji o těchto případech v rodině lékaře informujte, je to velmi důležitý údaj.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Alergie na ořechy: když potraviny škodí zdraví
Články: Alergie na ořechy: když potraviny škodí zdraví
Alergie na arašídy, lískové...
Rakovinné bujení – ohlásit se může nejen bolestí, ale i horečkou
Impotence
Články: Impotence
Nedostatečná tuhost...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: