Warfarin

Dobrý den... Před půl rokem mi byla zjištěna HZT v pánvi ,brala jsem před tím než jsem ji prodělala 4 měsíce antikoncepci. Veškeré testy na trombofilni stavy a mutace negativní ale mám zvýšený homocystein ...na který je prý dobré brát vitamíny tzv. Antihomocysteinova formule která obsahuje b6,b12 a kyselinu listovou ...ale můj dotaz zní zda mohu brát tyto vitamíny při léčbě warfarinem ? Ještě beru detralex a hořčík.. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Vážená paní/slečno Petro, doporučuji Vám užívat chronickou medikaci podle doporučení Vašeho hematologa. S výjimkou vitamínu K lze při léčbě Warfarinem užívat různé vitamíny. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: