Warfarin

Dobrý den, beru dlouhodobě (napořád) Warfarin. Můžu s ním jít na trhání osmiček zubů? Nebo musím přejít na injekční Fraxiparin? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při určitém INR se nemusíte převádět na Fraxiparin, ale je nutné, abyste se poradila s lékařem, který Vám Warfarin předepisuje a který hlídá hladiny INR. Od toho lékaře nejspíš bude chtít stomatolog i vyjádření k výkonu.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: