Warfarin a anetezie

Dobry den, beru warfarin a u vrtani zubu jsem mela vždy anestezii,ale pry se nesmí dat injekce do svalu u warfarinu,jak se to da prosim teda provest,at to mam umrtvene?Dekuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, děkuji za Váš dotaz. Injekce do svalu se v případě užívání opravdu nesmí dát, kvůli možnému krvácení a vzniku hematomu (modřiny). Myslí se tím především hluboké injekce do sedacího svalu, či ramene. Lokální anestezie ve stomatologii se aplikuje pod sliznici, nikoliv do svalu, takže komplikací se obávat nemusíte. S přáním hezkého dne, Jan Stuchlík

MUDr. Jan Stuchlík
MUDr. Jan Stuchlík

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Dentální klinika Jan Stuchlík

 
Líbí se vám odpověď?
+11 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: