Warfarin a masáž

Dobrý den, dlouhodobě užívám Warfarin a obdržel jsem poukaz na hodinovou klasickou masáž zad a šíje. Nebude v tom problém?

Odpověď odborníka:

Pokud bude ona masáž u seriozního maséra, tak nemůže být problém. Riziko by bylo při příliš důrazné masáži, kdy by mohlo dojít k tvorbě modřin, či dokonce krvácení ve tkáních charakteru "sufuze" , případně ještě většího. Jedná li se o maséra, který je erudován, je třeba ho o léku informovat. jiný problém nevidím-

MUDr. Jiří Marek
MUDr. Jiří Marek

Specializace: Fyzioterapie
Pracoviště: Soukromá ambulance Praha, Brno - Klinika Naprapathy

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: