Warfarin v kombinaci s cilkanolem

Dobrý den. Užívám Warfarin 3 mg, 1,5 tablety denně a léky na snížení krevní tlaku. Prosím o sdělení, zda mohu užívat Cilkanol na snížení bolesti u těžkých nohou. Předem Vám děkuji.

Odpověď odborníka:

Můžete, Cilkanol však patří mezi starší a méně účinná venotonika - tj. prostředky na onemocnění žil. Spíše bych doporučil Detralex nebo Glyvenol.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Crohnova choroba, nebo endometrióza? Příznaky (ne)musí napovědět vždy
Jak jste na tom s hořčíkem?
Články: Jak jste na tom s hořčíkem?
Trápí vás problémy se zády...
Rakovina konečníku a tračníku (kolorektální karcinom)
Články: Rakovina konečníku a tračníku (kolorektální karcinom)
Kolorektální karcinom je v...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Jak vám tluče srdce?
Články: Jak vám tluče srdce?
Rychlost tepu, někdy...
Močové kameny
Články: Močové kameny
Močové kameny, urolitiáza...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: