Warfarinxadipex

Hezky den, je mozne pri uzivani warfarinu zaroven uzivat i adipex? dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Samotné užívání warfarinu sice teoreticky nepředstavuje překážku podávání Adipexu, závisí však ale také na tom, proč warfarin užíváte. Při většině srdečně-cévních onemocnění se Adipex retard podávat nesmí, jde o natolik rizikový lék (riziko nepravidelností rytmu, poškození srdečních chlopní, léková závislost, úmrtí), že ve vyspělých zemích není většinou schválen k použití.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: