Westuv syndrom

muj peti lety syn ma diagnostikovany westuv syndrom na lecbu reaguje.ma zpomaleny vyvoj ale vyvoj pokracuje.navstevuje logopeda i presto ma vyvoj reci na urovni trileteho ditete.jak velka je sance ze rec rozvine?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud je Váš syn v péči logopeda, je poměrně slušná šance, že se dostane lepší úroveň řeči. Nelze ale mít přehnaná očekávání a čekat, že bude nejednou vše v pořádku. Logopedická léčba je totiž běh na dlouhou trať. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: