Wobenzym

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,zda je vhodné užívat Wobenzym 3x5 na opakované nachlazení při užívaných lécích-Micardis,Letrox,Dobesilát calcium,Lekoptin,Indap,Citalopram.Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, lék Wobenzym můžete užívat i při současném užívání dalších léků. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: