Wobenzym

24.8 2016 mi byla provedena LAVH,jsem dnes tedy 3.den po operaci.Už 2.den po operaci mi lékař doporučil užívání Wobenzymu 3x5 tablet,prý se velmi urychlí pooperační stav a násl.rekonvalescence,jaký máte na tento přípravek názor,není to propagováno jen z důvodu placené reklamy. Objevila se mi také řidší stolice,je to spojeno s tímto přípravkem,a zda to mám vydržet,že potíže ustoupí,anebo raději snížit dávku.Děkuji

Odpověď odborníka:

Já mám dobré zkušenosti s užíváním Wobenzymu. Ojediněle se může objevit nevýrazná změna konzistence, barvy a zápachu stolice. Pokud řidší stolice stále přetrvává, doporučila bych snížit dávkování na 3x3. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: