Xorimax

Dobry den, chtela bych se zeptat uzda mohu závit užívat antb Xorimax, ikdyz se mi v dětství vyskytla alergie na penicilin (zčernaly mi prvni zuby), ale vec se ma tak, ze se prave nacházím v Indii a mam tyto atb od paní dokt. s sebou jako pro případ nouze, ale nyni jsem si v pribalovem letáku docetla, ze by se přípravek nemel užívat v případě alergie na penicilin. Predem Velice dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Pokud Vám zčernaly první zuby, nešlo tehdy zřejmě o penicilin, ale spíše o tetracyklin. Šlo-li o jedinou reakci na léky (zejména neměla-li jste nikdy dechové obtíže, závažné kožní projevy), nemusíte se užití Xorimaxu bát.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x