Xorimax 500

dobry den chtela bych se zeptat za jak dlouho se vycisti telo od antibiotik xorimax500 . V pondeli jsem mela posledni prasek a ve stredu jdu na predoperacni testy a bojim se aby to nemelo vliv na jaterni testy a sedimentaci. Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Sedimentace by se měla po antibiotické léčbě normalizovat, ne zvýšit. Xorimax obvykle nevyvolává zhoršení jaterních funkcí, které by se projevilo zvýšením jaterních testů - buďte proto bez obav.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+7 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x