Yadine

Dobrý večer, 15měsícu užívám pravidelně antik.pilulky yadine, bez jakýchlokiv problémů, dnes poprvé problém nastal, v noci mi bylo strašlivě špatně od žaludku a začala jsem špinit, pobolívá mě podbříško, chtěla jsem se zeptat, co to může znamenat a jestli mám navštívit lékaře? Děkuji Lenka

Odpověď odborníka:

Vážená paní Lenko, přeji Vám dobrý den! Ano, navštivte svého gynekologa a o problému si s ním pohovořte. Je možné, že doporučí změnu přípravku. Je také možné, že najdete nějaký důvod náhlého zhoršení snášenlivosti přípravku (souběh s jiným lékem, těhotenství apod).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x