Yaz

Dobrý den pane doktore mám dotaz.Užívala jsem HA Lindynette20 a dostala jsem novou HA Yaz.Yaz jsem začala užívat po sedmidenní pauze,po druhé tabletě jsem měla styk bez ochrany-byla HA už plně učiná nebo se mám obávat případného těhotenství.Dále musím užívat čtyří bílé tablety placeba nebo je mužu vynechat - pokud vynechám budu stále chráněna.

Odpověď odborníka:

YAZ můžete začít užívat, jakmile skončí období bez užívání tablet (nebo po poslední neaktívní tabletě) Vaší předchozí pilulky.Takže jste byla chráněna.Placebo tablety můžete vynechat ale je lepší je použít, nezapomenete potom na pořadí. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Infarkt v mládí? Nic neobvyklého
Články: Infarkt v mládí? Nic neobvyklého
Podle statistik u nás umírá...
Kýla – kde se bere a co ji způsobuje?
Články: Kýla – kde se bere a co ji způsobuje?
Kýly patří k nejčastějším...
Zánět žil
Články: Zánět žil
Zánět žil, flebitida, se...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Osm rad, jak uchránit byt před prachem
Články: Osm rad, jak uchránit byt před prachem
Všudypřítomný prach – pro...
Pijete v těhotenství kávu? Berete dítěti železo a vápník
Články: Pijete v těhotenství kávu? Berete dítěti železo a vápník
Zjištění, že miminko nejde...
Játra kvalitní čaj ocení
Články: Játra kvalitní čaj ocení
Doporučení na různé čajové...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: