Yaz

Dobrý den ,užívám HA Yaz a mám takoví menší problém .Ve středu ve 20hod jsem užila 8 tableta a ve čtvrtek kolem 9hod ráno,jsem dostala silné vodnaté průjmy které trvali do 16hod a potom jsem už na wc nešla. Večer ve čtvrtek jsem si vzala 9 tabletu kolem 20,30hod jak jsem zviklá.A v pátek kolem 7ráno jsem měla ještě 1krát vodnatější stolici . Mohu se tedy plně spolehnout na účinek HA Yaz ,když jsem měla tento průjem vždy tak dlouho po užití HA.Děkuji

Odpověď odborníka:

Tablety by již v té době měly být vstřebány ,přesto do konce cyklu použijte raději ještě kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Mezi příznaky alergie patří i svědění uší a patra
Články: Mezi příznaky alergie patří i svědění uší a patra
Jako typické příznaky...
Cukrovka - Diabetes Mellitus
Články: Cukrovka - Diabetes Mellitus
Diabetes mellitus, cukrovka...
Alergický zánět středního ucha
Články: Alergický zánět středního ucha
Přestože se alergie...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jak si poradit s ječným zrnem
Články: Jak si poradit s ječným zrnem
Ječné zrno je pupínek nebo...
Kvalitní výživa napomáhá rekonvalescenci po operaci
Články: Kvalitní výživa napomáhá rekonvalescenci po operaci
Pooperační období má i u...
Ubalit, nebo koupit cigaretu? Nejlépe ani jedno
Články: Ubalit, nebo koupit cigaretu? Nejlépe ani jedno
Poslední dobou se lze stále...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Létejte bezpečně – s flavonoidy!
Články: Létejte bezpečně – s flavonoidy!
Sezení v klidu a zabývání...
Angína
Články: Angína
Angína je akutní zánět...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: