Ýsledky z amniocentezy

Dobrý den, předevčírem v pondělí jsem byla na odběru plod. vody kvůli zvýšenému HCG z triple testů 1:250. Výsledky jsou prý cca do třech týdnů, ale mně volali už dnes. Díky bohu s dobrou zprávou, že to vypadá dobře. Na další výsledky musím, ale ještě počkat zmiňované tři týdny. Nemusím se tedy již obávat, když mi takhle brzy zavolali dobrý výsledek? Moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, nemusíte se obávat, počkala bych si každoládně na výsledek oficiální:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: