Yuzpeho metodu

Dobrý den, chtěla jsem ze zeptat, zda při Yuzpeho metodě (postkoitální antioncepce) mohu použít přípravek Lindinette a kolik přášků tedy, když jde o nízkohormonální antikoncepci, která obsahuje gestodenum a nikoli levonorgestrel. Také bych chtěla vědět, co bude po tomto užití následovat, zda případně budu krvácet a jak dlouho. Děkuji

Odpověď odborníka:

Považoval bych to za nouzové a nepříliš vhodné řešení, raději si kupte v lékárně volně dostupný Postinor nebo na předpis Ellaone.Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: