Z trombozy žilních splavů nakonec hypoplazie

Dobrý den.Pět měsíců jsem užívala warfarin pro trombozu žilních splavů vlevo.Po kontrolní MR mi bylo sděleno, že se nakonec jedná o hypoplazii toho levého žilního splavu(tromboza byla vyloučena).Mi ale furt vrtá hlavou, že bolest hlavy, kterou jsem pociťovala a přivedla mě k lékaři, byla velmi silná migréna - hlava mi hořela, ale navíc mi ještě stoupal diastolický tlak - až na 96.Stalo se to tak při 2 migrénách. Je možné, aby při migréně stoupal diastolickýl tlak přes 90? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, to vám asi nikdo přesně nezodpoví - diastolický tlak je obrazem stavu cév (obecně) a při migreně se cevy silně smrštují, teoreticky je opravdu možné, že celotělová reakce se projevila zvýšením diastolického tlaku, ale běžně se toto nezkoumá. Nedělejte si zbytečně starosti, jste zaléčena a není potřeba příliš hloubat nad zdravotními potížemi, také žít je potřeba.:o))) Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: