Za jak dlouho po rizikovém chování jít na testy na kapavku a chlamydie?

Rád bych se Vás zeptal ohledně kapavky či chlamydie. Po rizikovém chování uplynulo 16 dní a já nemám žádné příznaky. Mohu jít již nyní na test, abych měl klid a vyloučil to? Druhá otázka se týká syfilisu. Za jak dlouho se syfilis dá zjistit z krevního testu? Děkuji!

Odpověď odborníka:

Na výtěry z močové trubice k průkazu kapavky či chlamydií byste již mohl zajít, na sérologický průkaz syfilis bych doporučovla ještě cca 14 dní počkat.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: