Začínající osteoporóza, vigantol, vitamin d

Dobrý den, byla mi zjištěna začínající osteoporóza kyčle a páteře, dostala jsem kapky Vigantol. 2 x denně. Můžu k tomu užívat jiné vitamíny - vápník a vitamin D? Děkuji za odpověď D.

Odpověď odborníka:

Nedoporučuji Vigantol užívat s jinými zdroji vitamínu D, mohlo by dojít k předávkování. Naopak kombinace s vápníkem je žádoucí a vhodná.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: