Zacpa

DOBRY DEN PROSILA BYCH O RADU MAM 6 TYDENIHO SYNA KTERY JE PLNE KOJEN A UZ PRES TYDEN NEMEL ZADNOU STOLICI .BRISKO MA TVRDE A PORAD SE KROUTI MOHLA BYCH PROSIT O RADU JAK MU POMOCT

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučuji okamžitou návštěvu u lékaře. Zácpa u takto malého dítětě může být totiž velmi nebezpečná. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: