Zácpa

Dobrý den,mohla by krev a hlen být projevem zácpy???Ta krev není intenzivní,spíše jak stolice nejde ven.díky L

Odpověď odborníka:

Dobrý den, krev by mohla být průvodním znakem spíše hemoroidů, ale hlen by ve stolici v podstatě být neměl. Doporučuji, prosím, jděte na vyšetření na gastroeneterologii - potvrdí se krev jako ev. příčina hemorodiů a najde se zdroj a příčina tvorby hlenu ve stolici. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: