Zácpa při detralexu

5 let užívám Detralex 2 tablety ráno kvůli sníženému výkonu žilní pumpy - žilní insuff II.-III. st. Po celou dobu trpím těžkou zácpou. Zajímalo by mě, zda ji může tento lék způsobovat a pokud ano, zda je možné jej při této diagnóze nahradit. Základní pravidla životosprávy a pohybu dodržuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Detralex by zácpu způsobovat mohl. Doporučoval bych proto konzultaci přímo u ošetřujícího lékaře, který zná váš přesný zdravotní stav a navrhne vám alternativní terapii. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: