Žádné sliny

Dobrý den, je mi 20 let.Ze včera na dnešek jsem byl z jistého důvodu vzhůru. Když jsem dorazil ráno domů přestal jsem lehce polykat sliny. Začlo to jít ztuha jakoby šli ze předu a vzádu to mám prostě vysušený a jde to hodně špatně. Vypadá to jako když je to nastydlé a ten lalok vzádu je takový menší, je to docela hodně nepříjemné když nemůžu pořádně polknout. Nechci jít k lékaři, proto píšu sem.to snad nebude nic vážného ne?

Odpověď odborníka:

Milý Pepo - k lékaři se rozhodně vydejte. Za normálních okolností si člověk akt polykání neuvědomuje, to, že je to u Vás t.č. jinak, signalizuje nějakou změnu. Sám se člověk nevyšetří, lékař pohotovosti bude schopen úroveň poruchy vyhodnotit.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x