Zadost o pomoc

dobry den muzu se optat co si myslite o tom jsem ted 20tyden v tehotenstvi a ted ve stredu me budou brat plodovou vodu aby vyloucily ze dite neni nemocne ale ja na sto procent vim ze neni zdrave a ted se s mim pritelem nemuzem dohodnout na tom jestly to dam pryc a necham ho trapit a take sebe vim ze se jedna o vyvolany porod mam za sebou uz dva hela pred 7lety byla zdrava jakub pred rokem mel skrytou vadu ze nemel vyvynutou branici ale ted je v poradku diky bohu a diky lekarum z podoli a motole ale ja celou tu dobu uz ted musim myslet na to ze zabiju ziveho tvora ktery mohl zit a nebyt me tak by tady mohl byt protoze vim ze ve mne zije hybe se atd a kdyz dojdou testy s pozitivnim vysledkem tak ho i ucitim porad potaji brecim kdyz pritel neni doma a ted je to i trochu jednoduchy protoze starsi dcera tady neni tak nic nevidi myslite si ze bych mela nekoho navstivit protoze uz i chvilkama uvazuji nad tim ze bych tu nemusela byt i ja kdyz vim ze bych to udelala pro dobro toho maleho aby se netrapilo porad nad tim musim premyslet co myslite vy co bych mela udelat pro dobro nas vsech dekuji za vasi odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Michaelo ! Určitě byste "mela nekoho navstivit "! Vyhledejte pomoc psychoterapeuta nebo psychologa. Neodkládejte to! Vhodným místem pro začátek by mohla být jakákoli telefonní hotlinka http://www.capld.cz/show.php?sk=8 blízkého terapeuta naleznete na stránkách společnosti psychoterapeutů http://www.psychoterapeuti.cz/index.php?option=com_sobi2&Itemid=42

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: