Žádost o radu

Prosím o radu .Moje diagnosa je M 511.Mám velké bolesti v bedry a do obou třísel hlavně po ránu.Přes den projekce do LDK při delší chůzi.Brala jsem Medracet ,Noax 200,infuse,nic mi nepomáhá,a nic silnějšího prý nemůžu dostat proto vás žádám o radu .Děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Při výhřezu meziobratlové ploténky můžete mít bolesti, které uvádíte. Zhoršuje-li se bolest při chůzi, může být i projevem zúžení kanálu páteřního ještě zúženého zmíněným výhřezem. Podle popisu nelze příliš radit. Rozhodující slovo by měl mít Váš neurolog a případně podle nálezu je možné zvažovat i chirurgické řešení.

MUDr. David Bludovský
MUDr. David Bludovský

Specializace: Neurochirurgie

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Čtyři tipy, jak zabránit rozvoji cukrovky 2. typu
Články: Čtyři tipy, jak zabránit rozvoji cukrovky 2. typu
Dědičné předpoklady ani věk...
Výplachy nosu při rýmě pomáhají malým i velkým
Články: Výplachy nosu při rýmě pomáhají malým i velkým
Rýma u batolete bývá...
Hypofunkce štítné žlázy
Články: Hypofunkce štítné žlázy
Hypofunkce štítné žlázy...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Zánět žil
Články: Zánět žil
Co bychom měli vědět o...
Trápí vás abstinenční příznaky při odvykání? Víme, jak na ně
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x